[Augusztus 27.] A hét közepe óta dolgozunk Velencében az installáció felépítésén. A munkáról az első képes beszámoló a naplóban olvasható.

[Augusztus 17.] A pavilon részletes anyagai mellett felkerült a katalógus első 10 oldala is. A sajtó rovatban nagy felbontású képek találhatók a munkáról és az installáció részleteiről. Ezt a hetet - internzív médiajelenlét mellett - a budapesti munkák befejezésével töltöttük (3000 hangfal, 1000 kisautó... és a többi). A hétvégén minden dobozba és teherautóra kerül, ami hétfőn indul Velencébe. Az építő csapat szerdán utazik, onnantól további két hetünk van a kiállítás felépítésére. Onnan is folyamatosan frissítjük majd az oldalt, új anyagokkal. Találkozunk a megnyitón!

[Augusztus 9.] Fotók az installáció építéséről és extra olvasnivalók a naplóban!

[Augusztus 6.] A 10. Velencei Építészeti Biennálé magyar pavilonjának harmadik prezentációja augusztus 11-én, 11 órakor lesz az Elektrotechnikai Múzeumban (Budapest VII. Kazinczy u. 21.). A kutatási fázist lezáró prezentációt követően ezen utolsó alkalom célja, hogy a munka befejező fázisába, az installáció készítésének folyamatába nyújtson betekintést a munkavégzés helyszínén. A meghívó letölthető innen (pdf, 426 kbyte).

[Július 10.] Elindult a re:orient weboldal! A mai nappal kezdve folyamatosan bővül a site tartalma, hogy néhány héten belül nagy mennyiségű beszámolóval, képpel, tanulmánnyal és letölthető anyaggal megteremtse az installáció és a katalógus mellett a magyar pavilon kiállításának harmadik pillérét is. A következő napokban visszalátogatók gyorsan növekvő mennyiségű információval találkozhatnak majd.